Ανακοίνωση υποψηφιότητας – Βουλευτικές εκλογές 25ης Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση

Ανακοίνωση υποψηφιότητας – Βουλευτικές εκλογές 25ης Ιανουαρίου 2015

Kotsiras_newΦίλες και φίλοι, στις προσεχείς εκλογές θα έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής (τ.Υπόλοιπο) με τη Νέα Δημοκρατία, μαζί με άλλα εκλεκτά μέλη της κοινωνίας. Οι εκλογές αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την πατρίδα μας. Ο ελληνικός λαός, ο οποίος συνέδραμε με τις αιματηρές θυσίες του στη σωτηρία του τόπου, θα κληθεί να επιλέξει για την κατεύθυνση που θα έχει η χώρα.

Κατεύθυνση ευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική και πατριωτική ή κατεύθυνση προς παρωχημένες πολιτικές, οι οποίες εκπροσωπούν παθογένειες άλλων εποχών και οδηγούν την χώρα σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Η επιλογή είναι δομικού χαρακτήρα. Η διάθεσή μου για προσφορά στην χώρα, τη νέα γενιά και την Αττική είναι μεγάλη. Η ανανέωση του πολιτικού σκηνικού επιβεβλημένη. Η θέση των νέων ανθρώπων είναι η «πρώτη γραμμή».

Το χρονικό διάστημα δεν είναι μεγάλο και θα προσπαθήσω να έλθω σε επαφή με όσους περισσότερους συμπολίτες μου μπορώ. Χωρίς πολλά λόγια, εκτίθεμαι στην κρίση σας και σας καλώ σε επικοινωνία μαζί μου με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο προκειμένου να χτίσουμε νέας μορφής επικοινωνίες όπως αρμόζει στην νέα εποχή που πρέπει μαζί να φέρουμε.

Φιλικά,

Γιώργος Κώτσηρας