Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Ενημέρωση

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

KotsirasΠάντα πίστευα και πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να είναι παρόντες στις προκλήσεις της εκάστοτε εποχής.

Οι φρέσκες ιδέες και η ενεργητικότητα τους αποτελούν καταλύτες για την κοινωνική πρόοδο. Ειδικά, όμως, στη σημερινή δύσκολη συγκυρία για την χωρά μας ως νέοι άνθρωποι δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε θεατές των εξελίξεων.

Πρέπει να ορίσουμε το μέλλον της πατρίδας μας. Πρέπει να μη μείνουμε στην εύκολη καταδίκη των πάντων, στον μηδενισμό και στη στείρα άρνηση. Πρέπει να προτείνουμε, να παράξουμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε όντως η πιο καταρτισμένη και καλλιεργημένη γενιά, στης οποίας τα χέρια «έσκασε» η βόμβα που σιγόκαιγε για δεκαετίες.

Μόνος δρόμος η υπεύθυνη ενεργοποίηση. Μόνη θέση της χώρας μας η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση της θεσμικής σταθερότητας, αλλά και της αλληλεγγύης και του σεβασμού της ταυτότητας των πολιτών της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση των ευκαιριών στη νέα γενιά. Η Ευρωπαϊκή Ένωση της ευρύτερης δυνατής δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, με την παράταξη δηλαδή που υλοποίησε τη μεγάλη στρατηγική επιλογή του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας και επιμένει σταθερά σε αυτή, γιατί επιθυμώ να εκφράσω, με πλήρη σεβασμό σε όλους, τις ανησυχίες μιας γενιάς που κλονίζεται από την δύσκολη συγκυρία και πρέπει να αναλάβει το ρόλο που της αξίζει.

Το μέλλον της γενιάς μας δεν μπορεί να είναι η ανεργία, η ανασφάλεια και η απομάκρυνση από τη συμμετοχή στη διαμόρφωση των κρίσιμων αποφάσεων. Το μέλλον μας είναι η δημιουργία, η παραγωγή και η συμμετοχή.

Ζητάω τη στήριξή σας στις 25 Μαΐου.